Fietsles

Samen met het Trefpunt organiseren we op maandagochtend fietslessen voor volwassenen.

Yoga voor vrouwen

Sinds enkele jaren is er yoga alleen voor vrouwen. De lessen worden gegeven in de Willibrordusschool. Martine geeft daar les. Er was behoefte aan een les alleen voor vrouwen. Veel (moslim )vrouwen vinden het moeilijk om in een grote sportschool te sporten. In gemengde groepen moet de hoofddoek op en moet het lichaam bedekt. In deze les zijn we alleen met vrouwen en dat sport toch wat relaxter.Martine geeft spierversterkende oefeningen en aan het einde van de les wordt er ontspannen.

Sporten met dreumesen

Dankzij de Rotary en in samenwerking met de sportcoach van Heiloo, kan een groep dreumesen in de vakantie lekker sporten met hun moeder en vader in een sporthal. De kinderen van vluchtelingen hebben weinig te doen in de vakantie en deze ochtend is een welkome afwisseling.

Sportieve uitstapjes voor jongeren

In de vakanties worden er regelmatig sportieve uitstapjes georganiseerd voor jongeren. Zo zijn we naar recent naar de klimhal, Jumpskills en het Outdoorpark geweest. Met de wat jongere kinderen hebben we een speurtocht door het Heiloerbos gehouden.